Tajikistan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: Pranala Jaba using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Republik Tajikistan''' kuwi sawijining negaranagara sempalan [[Uni Soviet]] ing [[Asia Tengah]] sing wewatesan karo [[Afganistan]], [[Republik Rakyat Tiongkok]], [[Kirgizstan]], lan [[Uzbekistan]]. Kondhisi geografisé arupa dataran dhuwur sing ora wewatesan karo [[segara]].
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
 
== Pranala jaba ==
* {{en}} [http://www.tjus.org/ Situs Kedubes Tajikistan di Washington, D.C.]
* {{en}} [http://www.tajik-gateway.org/ Tajik Development Gateway]
 
 
{{Asia Tengah}}
{{Asia}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Tajikistan| ]]
[[Kategori:Stan]]
 
 
{{geo-stub}}
63.857

besutan