Sénégal: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Senegal carte.png|200px|ka|jmpl|Peta Senegal]]
'''Republik Senegal''' kuwi sawijining [[negaranagara]] ing sisih kidul [[Kali Senegal]] ing [[Afrika Kulon]]. Negeri iki wewatesan karo [[Samudra Atlantik]] ing sisih kulon, [[Mauritania]] ing sisih lor, [[Mali]] ing sisih wétan, sarta [[Guinea]] lan [[Guinea Bissau]] ing sisih kidul. [[Gambia]] minangka sawijining ''[[enklave]]'' (dhaérah kanthong) jroning wilayah Senegal. [[Kali Gambia]] sing dawané 300  km mili ing tlatah Gambia. [[Tanjung Verde]] dumunung 560  km saka pesisir Senegal.
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
* [[Daftar negaranagara miturut bawana]]
* [[Daftar negaranagara miturut amba wilayah]]
* [[Daftar lagu kabangsan]]
* [[Goree]]
* {{wikivoyage|Senegal}}
 
{{geo-stub}}
{{Uni Afrika}}
{{Afrika}}
 
[[Kategori:Sénégal| ]]
 
 
{{geo-stub}}
63.840

besutan