Perth: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|'''Tanggal jadi'''||[[1829]]
|-
|'''[[Wilayah|Luas wilayah]]'''||5.386 &nbsp;km<sup>2</sup>
|-
|'''[[Penduduk]]'''||1.507.900 (Sensus 2006)
|}
 
'''Perth''' kuwi ibukutha [[Negara-negaranagara bagéan Australia|Negara Bagéan]] [[Australia Kulon]], negaranagara bagéan paling gedhé ing [[Australia]]. Sasi Juni [[2003]], Daerah Metropolitan Perth nduwèni [[populasi]] watara 1.433.217 jiwa, ndadèkaké kutha paling gedhé kapapat ing Australia.
 
== Geografi ==
 
{{Negara bagéan Australia}}
 
{{Australia-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Australia]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Australia-stub}}
63.098

besutan