Cékoslowak: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
(Replacing Flag_of_Czechoslovakia.svg with File:Flag_of_the_Czech_Republic.svg (by CommonsDelinker because: Duplicate: Exact or scaled-down duplicate: [[:commons::File:Flag of the Czech Republ)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|flag_border = Gendéra Cekoslowakia
|image_coat =Coat_of_arms_of_the_Czech_and_Slovak_Federal_Republic.svg
|symbol = Lambang negaranagara Cekoslowakia
|symbol_type = Lambang negaranagara nalika taun 1990–1992
|image_map = Czechoslovakia location map.svg
|latd=50|latm=05|latNS=N|longd=14|longm=28|longEW=E|
|footnotes2 = Kodhe tèlpon 42 wis pènsiun ing Mangsa Adhem 1997. Manéka nomer dibagi manèh, lan bali dialokasikaké ing antarané [[Républik Ceko]], [[Slowakia]] lan [[Liechtenstein]].
}}
'''Cékoslowakia''' ('''Céko-Slowakia''') utawa sok-sok diéja minangka '''Cékoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa Slowakia]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[negaranagara]] ing [[Éropah]] Tengah sing madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], negaranagara iki pecah sacara damai dadi [[Cékia]] lan [[Slowakia]], sing sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== Delengen uga ==
* [[Dhaptar Présidhèn Cekoslovakia]]
 
{{eropa-stub}}
 
[[Kategori:Cekoslowakia| ]]
[[Kategori:Tilas negaranagara ing Éropah]]
[[Kategori:Pamadegan taun 1918]]
[[Kategori:Pambubaran taun 1992]]
 
 
{{eropa-stub}}
63.849

besutan