Luksemburg: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku sawijining negaranagara cilik ing [[Eropah]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. Negara iki awatesan karo [[Belgia]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. Ibu kutha negaranagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. Pedunungé ana
 
{{geo-stub}}
{{EU}}
{{Eropah}}
 
[[Kategori:Luksemburg]]
 
 
{{geo-stub}}
63.098

besutan