Wyoming: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
Representative = [[Barbara Cubin]] (R) |
PostalAbbreviation = WY |
AreaRank = 10<sup>th</sup>10th |
TotalArea = 253,348 |
TotalAreaUS = 97,818|
WaterArea = 1,851 |
PCWater = 0.7 |
PopRank = 50<sup>th</sup>50th |
2000Pop = 522,830 (2007) <!--http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm-->|
DensityRank = 49<sup>th</sup>49th |
2000DensityUS = 5.1 <!--census.gov--> |
2000Density = 1.96 |
AdmittanceOrder = 44<sup>th</sup>44th |
AdmittanceDate = [[10 Juli]], [[1890]] |
TimeZone = [[Mountain Standard Time Zone|Mountain]]: [[UTC]]-7/[[Daylight saving time|-6]] |
Website = wyoming.gov
}}
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) kuwi [[Daftar negaranagara bagéyan Amérika Sarékat miturut cacahing pedunung|negaranagara bagéyan]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka negaranagara bagéyan paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik pedunungé, yakuwi miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, yakuwi ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
Ibukutha negaranagara bagéyan Wyoming yakuwi kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
== Referensi ==
* {{en}} [http://www.freestatewyoming.org/ Free State Wyoming]
{{-}}
 
{{AS-stub}}
 
{{Amérika Sarékat}}
[[Kategori:Nagara bagéan Amérika Sarékat|Wyoming]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{AS-stub}}
63.083

besutan