Samoa: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Samoa''' (biyèn diarani '''Samoa Jerman''' saka 1900-1914, '''Samoa Kuon''' nganti 1997), kuwi sawijiné [[negaranagara]] [[kapuloan]] ing [[Samudra Pasifik]] bagéyan kidul kang dumadi saka 2 pulo utama lan 7 pulo cilik. Dunungé watara setengah lelungan saka [[Selandia Anyar]] menyang [[Hawaii]].
 
== Pamérangan administratif ==
{{utama|Distrik Samoa}}
[[Samoa]] dipérang dadi 11 [[distrik]]:
<table border="0"><tr><td>
* [[A'ana]]
 
== Delengen uga ==
* [[Daftar negaranagara]]
 
== Pranala jaba ==
 
{{oceania}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Samoa| ]]
 
 
{{geo-stub}}
63.849

besutan