Laos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q415091 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
 
Mangga, milih artikel ingkang kersa dipunwaos panjenengan:
*[[Laos (bumbu)]]
*[[Laos (negaranagara)]]
 
{{disambig}}
62.866

besutan