Kamboja: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Kamboja''' iku sawijining negaranagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Ibu kuthané yaiku [[Pnom Penh]] Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 14 yuta jiwa lan jembaré ana 181.040  km².
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kamboja]]
 
 
{{geo-stub}}
63.844

besutan