Tlatah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
'''Tlatah''' iku artine wadah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki isa awujud '''gunung''', '''segara''', '''samudra''', '''kedhung''' nganti '''negaranagara'''.
 
Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :
63.852

besutan