Lobamba: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 58 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q101418 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:SZ-Lobamba.png|thumb|right|Lokasi Lobamba ing Swaziland]]
'''Lobamba''' kuwi [[ibukutha]] tradisional lan legislatif [[Swaziland]], panggonan kantor Parlemèn lan uga [[Ntombi saka Swaziland|Queen Mother]]. Kutha iki dumunung ing sisih kulon negaranagara, ing lembah [[Ezulwini]], 16  km saka [[Mbabane]], lan dumunung ana ing in distrik [[Hhohho]]. Cacahing pedunung watara 5,800 jiwa.
<!--
Lobamba is famous for two ceremonies: the [[Reed Dance]], celebrated in August and September in honour of the Queen Mother, and the [[Incwala Kingship]], in December and January in honour of the King. These ceremonies include dancing, singing, and celebrations with traditional attire.
 
The [[Embo State Palace]], the [[Royal Kraal]], [[Swazi National Museum]], [[Swazi Parliament]] and a museummuséum dedicated to [[Sobhuza II of Swaziland]] lie in the town, while the [[Mlilwane Wildlife Sanctuary]] and [[Matsapha Airport]] lie nearby.
-->
== Delengen uga ==
==Pranala njaba==
 
 
{{Ibukutha ing Afrika}}
{{Afrika-stub}}
 
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Afrika-stub}}
63.840

besutan