Pananggalan Grégoriyus: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12138 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
 
=== Masalah anyar ===
Sawisé pananggalan Gregorian dicanangaké, ora kabèh negaranagara gelem nganggo. Lagi pirang abad sawisé iki, mèh kabèh negaranagara kulon gelem nganggo. [[Rusia]] contoné lagi gelem nganggo ing taun [[1918]]. Dadi Revolusi [[Komunisme|Komunis]] Rusia sing saiki dipèngeti saben [[7 November]], diarani [[Revolusi Oktober]].
 
[[Gereja]] [[Ortodoks]] nganthi saiki isih nganggo [[Pananggalan Julian]].
 
== Liya-liya ==
Wiwit tanggal [[1 Januari]] [[1622]], 1 Januari ditetapaké dadi wiwitané taun. Sadurunge saben negaranagara séjé-séjé.
 
== Sasi-sasi taun ==
63.227

besutan