Abang: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Delengen uga: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|pt}} using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
** [[Belanda]]: [[Partai Sosialis]]
** [[Inggris]]: [[Partai Buruh]]
** [[Amerika Serikat]]: [[Partai Republik (Amerika Serikat)|Partai Republik]], sebab kuwi kanggo sabanjuré negaranagara-negaranagara bagéan kang milih Partai Republik dianggep ''red states'' (negaranagara bagéan abang) lan dadi lawané ''blue states'' (negaranagara bagéan biru) kang milih Partai Demokrat (Democratic Party).
** [[Indonesia]]: [[Partai Demokrasi Indonesia Perjuangan|PDI-Perjuangan]]
* Werna abang uga minangka salah siji werna utama jroning perayaan [[Natal]], saliyané [[ijo]] lan [[putih]].
|-
|}
 
 
== Delengen uga ==
63.224

besutan