Madrid: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala Jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:PC060484-bis.jpg|thumb|200px|Metrópolis building, in Gran Vía.]]
[[Gambar:Circo y cima de Peñalara1.JPG|thumb|200px|[[Peñalara]]: The [[Sierra de Guadarrama]]'s highest peak.]]
'''Madrid''' yakuwi ibukutha lan kutha paling gedhé ing [[Spanyol]]. Kutha iki dumunung ing aliran [[Kali Manzanares]] ing bagéan tengah negaranagara Spanyol. Pedunung ing kutha sing jembaré 607  km² iki kurang luwih ana 3,228 yuta jiwa ([[Juli]] [[2005]]), nanging yèn tlatah metropolitané mèlu di itung bisa nganti 5,843 yuta jiwa. Panggonan lan sajarah ndadèkaké Madrid minangka pusat kagiatan [[finansial]] lan [[politik]] ing [[Semenanjung Iberia]], luwih-luwih sawisé pulih iklim [[demokrasidhémokrasi]] ing taun [[1975]] lan integrasi jroning [[Uni Eropa]].
 
Walikota Madrid yakuwi [[Alberto Ruiz-Gallardón]]. Pedunung Madrid asring uga diarani ''madrileños''.
== Pranala Jaba ==
{{wikivoyage|Madrid}}
{{geo-stub}}
 
{{Spanyol}}
[[Kategori:Rintisan mawa topik geografi]]
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Ibu kutha negaranagara]]
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
 
 
{{geo-stub}}
62.958

besutan