Militèr: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q8473)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Foto PDI warna.jpg|right|thumb|300px|Foto bewarna prajurit [[Prancis]] jroning [[Perang Doya I]] sing diabadèkaké nganggo film warna sing dipatènaké déning [[Lumière]] sasadulur.]]
'''Militèr''' yakuwi angkatan bersenjata saka sawjining negaranagara lan sakabèhané sing magepokan karo angkatan bersenjata.
 
Padanan kata liyané yakuwi '''tentara''' utawa '''angkatan bersenjata'''. Militèr biasané dumadi saka para [[prajurit]] utawa [[serdhadhu]].
* [[Tandha Kapangkatan]]
 
{{militer-stub}}
{{Teknologi}}
 
[[Kategori:Militer| ]]
 
 
{{militer-stub}}
 
[[eo:Militisto]]
63.840

besutan