Picardie: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
|}}
'''Picardie''' kuwi sawijining ''[[Région di Perancis|région]]'' [[Perancis]] kang dumunung ing bagéan lor negaranagara iku. Jembar wilayah région iki luwih gedhé tinimbang Provinsi [[Picardie (provinsi)|Picardie]] kang wis tau madeg sadurungé.
 
== Komunitas ==
 
{{Region Perancis}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Region Perancis]]
[[Kategori:Propinsi ing Prancis]]
 
 
{{geo-stub}}
63.849

besutan