Darwin: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (removed Category:Geografi using HotCat)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
| maxtemp = 32.0
| rainfall = 1717.0
}}
 
'''Darwin''' kuwi [[ibukutha]] [[Northern Territory]], [[Australia]]. Dumunung ing pesisir [[Segara Timor]], Darwin duwé populasi 114,368 jiwa, ndadèkaké kutha iki dadi kutha kang paling sithik pedunungé ing antara ibukutha-ibukutha negara bagéan ing [[Australia]].
Saka lumakuning wektu Darwin tuwuh saka pos rintisan lan plabuhan cilik dadi sawijining kutha modhèrn lan multi budaya ing Australia. Dunungé kang cedhak karo Asia ndadèkaké kutha ikigerbang wigati menyang negara-negara kaya [[Indonésia]] lan [[Timor Leste]]. Dalan gedhé [[Stuart Highway]] miwiti saka Darwin, lang pungkasané ana ing [[Port Augusta]] ing [[Australia Kidul]].
 
'''Darwin''' kuwi [[ibukutha]] [[Northern Territory]], [[Australia]]. Dumunung ing pesisir [[Segara Timor]], Darwin duwé populasi 114,368 jiwa, ndadèkaké kutha iki dadi kutha kang paling sithik pedunungé ing antara ibukutha-ibukutha negaranagara bagéan ing [[Australia]].
Saka lumakuning wektu Darwin tuwuh saka pos rintisan lan plabuhan cilik dadi sawijining kutha modhèrn lan multi budaya ing Australia. Dunungé kang cedhak karo Asia ndadèkaké kutha ikigerbang wigati menyang negaranagara-negaranagara kaya [[Indonésia]] lan [[Timor Leste]]. Dalan gedhé [[Stuart Highway]] miwiti saka Darwin, lang pungkasané ana ing [[Port Augusta]] ing [[Australia Kidul]].
 
== Kutha kembar ==
 
{{Negara bagéan Australia}}
{{Australia-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Australia|Darwin]]
 
 
{{Australia-stub}}
63.840

besutan