Düsseldorf: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (removed Category:Geografi using HotCat)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
'''Düsseldorf''' utawa '''Duesseldorf''' kuwi ibukutha [[Daftar Negara Bagian Jerman|negaranagara bagian]] [[Nordrhein-Westfalen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 35  km ing sisih kidul [[Köln]] ing [[Kali Rhein]].
 
 
== Pranala njaba ==
63.080

besutan