Eksekutif: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 62 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q35798 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
 
== Delengen uga ==
* [[Kepala negaranagara]]
* [[Kepala pamaréntahan]]
* [[Pamisahan kakuwasan]]
 
== Pranala jaba ==
 
[[Kategori:Pamaréntahan]]
[[Kategori:Pulitik]]
 
 
{{pulitik-stub}}
 
<!-- interwiki -->
 
[[Kategori:Pamaréntahan]]
[[Kategori:Pulitik]]
63.840

besutan