U2: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|en}} (6) using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
| Past_members =
}}
'''U2''' yaiku grup musik légendharis saka negaranagara [[Irlandia]] sing digawé déning [[Bono]] (Paul David Hewson, vokal lan gitar), [[The Edge]] (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), [[Adam Clayton]] (bas lan gitar) lan [[Larry Mullen, Jr]] (drum). Group musik iki digawé rikala taun [[1976]].
Diwiwiti saka iklan mading sing ditèmpèl ing sekolah ing [[Dublin]], negaranagara [[Irlandia]]. Jeneng sepisanané grup band iki yaiku "Feedback", nalika kuwi isih nggawakaké lagu-lagune [[The Beattles]].
 
== Delengen uga ==
{{U2}}
 
{{musik-stub}}
[[Kategori:Grup musik légendharis]]
[[Kategori:Grup musik taun 1976]]
[[Kategori:U2| ]]
 
 
{{musik-stub}}
63.080

besutan