Wiesbaden: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (2) using AWB (10903))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
'''Wiesbaden''' kuwi ibukutha [[Daftar Negara Bagian Jerman|negaranagara bagian]] [[Hessen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 40  km ing sisih kidul [[Frankfurt]] ing [[Kali Main]].
 
 
== Pranala njaba ==
63.857

besutan