Breda: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40844 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|longd=4|longm=48|longs=|longEW=E
}}
 
 
 
'''Breda''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
 
== Latar wuri ==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaranagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
63.849

besutan