Fredrikstad: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q107135)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Fredrikstad''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing negaranagara [[Norwegia]].
 
==Delengen uga==
==Réferènsi==
{{Reflist}}
 
{{stub|Éropah}}
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
 
{{stub|Éropah}}
63.801

besutan