Bathara Indra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 57 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q128335 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Bathara indra.JPG|thumb|250px|Bathara Indra]]
'''Bathara Indra''' yaiku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saget njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing negaranagara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
== Deleng uga ==
63.134

besutan