Ezra: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q131635 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
# Grup ping pisan iku wong-wong buwangan Yahudi sing mulih saka Babel menyang Yerusalem, ngestokaké dhawuhé Kores, raja [[Persia]].
# [[Baitallah]] (Dalem Gusti) ing Yerusalem dibangun manèh lan dislameti. Banjur dienggo nglakoni ibadat manèh.
# Pirang taun manèh, ana grup ping pindho wong [[Yahudi]] liyané sing bali menyang Yerusalem. Grup iki digiring déning [[Imam]] Ezra, sawijining ahli [[hukum]] Gusti. Ezra ngrewangi nata manèh kauripaning wong cilik ing bidhang [[agama]] lan sosial, supaya bisa ngreksa warisan rohani [[IsraelIsraèl]].
 
 
{{Alkitab}}
63.076

besutan