10 Juni: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2615 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
''' 10 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 161 utawi 162 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunbangun wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* '''[[1943]]''' - [[Pulpen]] dipunpatenaken ing [[Argentina]].
* '''[[1967]]''' - [[Perang Enam Hari|Perang enem dinten]] rampung. [[Uni Soviet]] ngendegaken kerjasama diplomatik kaliyan [[IsraelIsraèl]].
* Dinten Nasional ing [[Portugal]]
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:10 June}}
:[[9 Juni]] – [[10 Juni]] – [[11 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
63.494

besutan