27 Fèbruari: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 155 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2361 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
 
== Wiyosan ==
* [[1928]] - [[Ariel Sharon]], [[Perdana Menteri IsraelIsraèl]]
* [[1932]] - [[Elizabeth Taylor]], aktris Amerika
 
 
== Séda ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:27 February}}
:[[26 Februari]] – [[27 Februari]] – [[28 Februari]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
63.029

besutan