Kotbah ing Bukit: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 50 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q51640 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
== Isi kotbah ==
* '''[[Pocapan bagja]]''' ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=1|sampaiayat=12}})
* [[Perumpamaan uyah donya lan [[]]Perumpamaan pelita lan ukuran|terang donya({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=13|sampaiayat=16}})
:Wong Kristen kudu dadi [[uyah]] sing mènèhii rasa lan terang sing nyunari donya
* Yesus lan [[hukum Taurat]] ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=17|ngantiayat=48}})
Gambar:Mount Sermon.jpg|'''Kotbah di Bukit''' karya Alexander Bida ([[1874]])
Gambar:Thesenanschlag Bergpredigt Gedaechtniskirche Speyer.jpg|Mosaik di sebuah gereja di [[Speyer]], [[Jerman]]
Gambar:Church of beatitudes israel.jpg|Gereja di [[IsraelIsraèl]] yang dipercayai dibangun di atas lokasi Kotbah di Bukit
Gambar:Dore Bible Sermon on the Mount.jpg|"Kotbah di Bukit", karya [[Gustave Doré]].
</gallery>
63.045

besutan