Jan Tinbergen: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (sithik)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Jan Tinbergen.jpg|thumb|Jan Tinbergen]]
 
'''Jan Tinbergen''' ([[Den Haag]], [[12]] [[April]] [[1903]]- [[Den Haag]], [[9]] [[Juni]] [[1994]]) inggih punika salah satunggaling [[ilmuwan]] [[Walanda]] ingkang pikantuk bebungah Nobel wonten ing bidang ekonomiékonomi ingkang angka pisanan taun [[1969]], ingkang dipuntampi sesarengan kaliyan [[Ragnar Frisch]]. Penghargaan punika dipunparingaken saking kasil kerjanipun ingkang mbiyangun lan nerapaken babagan [[model dinamik]] wonten ing ''penganalisaan'' proses-proses (macro) ékonomi. <ref>http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/economics/laureates/1969/tinbergen-cv.html</ref>
 
== Pagesangan ==
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{DEFAULTSORT:Tinbergen, Jan}}
 
{{lifetime|1903|1994|}}
 
{{DEFAULTSORT:Tinbergen, Jan}}
 
[[Kategori:Ekonom Belanda]]
[[Kategori:Pamenang bebungah Nobel]]
63.840

besutan