Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q222297 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan museummuséum]]
 
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa Inggris]]: '''Royal Belgian Institute of Natural Sciences'''), iku sawijining [[museummuséum]] ing [[Brussels]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing museummuséum iki yaiku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing museummuséum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Deleng uga ==
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.kbinirsnb.be Situs wèb resmi museummuséum]
 
{{coord|50|50|13.4|N|4|22|34.2|E|type:landmark_scale:10000_region:BE|display=title}}
63.224

besutan