Noah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Peterpan''' dibentuk ing kutha [[Bandung]], [[Jawa Barat]] dening enem personel, yaiku
[[Nazril Irham]] alias [[Ariel]] (vokal), [[Mohammad Kautsar Hikmat]] alias [[Uki]] (gitar), [[Ilsyah Ryan Reza]] (drum),
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
Ananging ning wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dimetukaké saking grup musik kasebut, bubrah amarga anané béda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapké wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judule Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
ora sedia tanggung jawab.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Masalah mau rampung sakwisé Ariel nikahi Sarah Amalia lan nduwèni anak wadon, [[Alleia Anata]], meski sakbanjuré cerai.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Mei 2007, Peterpan ngeluncurké album bertajuk ''HARI YANG CERAH'' kang didistribusiké ing [[Indonésia]] lan [[Malaysia]].<ref name="Peterpan 1"/>
 
=== Diskografi ===
==== ALBUM<ref name="Peterpan 2">{{id}}[http://www.goinfotainment.com/profile-selebriti/profil-peterpan.html Diskografi Peterpan] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref> ====
* ''[[Taman Langit]]'' (2003)
* ''[[Bintang di Surga]]'' (2004)
* ''[[Band Pop alternatif terbaik melalui lagu “Kukatakan Dengan Indah” AMI Awards 2005]]'' – November 2005
* ''[[Album Terbaik Bintang di Surga AMI Awards 2005]]'' – November 2005
* ''[[Grafis desaindésain album terbaik Bintang di Surga AMI Awards 2005]]'' – November 2005
* ''[[Karya produksi terbaik Bintang di Surga AMI Awards 2005]]'' – November 2005
* ''[[Anugerah Carta Era – Lagu Rock Pilihan & Carta Terbaik]]'' 2005
63.499

besutan