Santo: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 69 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q43115 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
Jroning agama [[Kristen]], istilah '''Santo''' (kanggo wanita: '''Santa''') iku sawijining wong sing duwé kabecikan lan suci. Istilah iki bisa dipigunakaké marang wong urip lan mati lan ditampa jroning donya agama. Santo dianggep masarakat minangka tuladha marang komunitas kepriyé awaké dhéwé sapantesé tumindak, lan critacarita uripé biasané dicathet minangka tuladha kanggo generasi sabanjuré.
 
== Pirsani uga ==
* [[Santo pelindhung]]
* [[Intersesi santo]]
 
{{santo-stub}}
 
[[Kategori:Santo lan Santa| ]]
[[Kategori:Kristen]]
[[Kategori:Istilah jroning Gréja Katulik Roma]]
 
 
{{santo-stub}}
63.816

besutan