Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
'''Wektu Eropah Wétan''' ([[bahasa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu]] kang digunakake digunakake dening nagara [[Eropah]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwe prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
NegaraNagara klebu ing zona wektu, antara liya:
* [[Libya]]
 
63.849

besutan