Géorgia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
{{Georgia infobox}}
 
'''Georgia''' (საქართველო '''''Sakartvelo''''' jroning [[basa Georgia]]; dikenal wiwit taun [[1990]] nganti [[1995]] minangka '''Republik Georgia''') iku sawijining nagara trans bawana ing sisih [[wétan]] [[Segara Ireng]] ing sisih kidul [[Kaukasus]] antara bawana [[Éropah]] lan bawana [[Asia]]. Tilas republik ing [[Uni Soviet]] iki wewatesan karo [[Rusia]] ing sisih [[lor]], [[Turki]] ing sisih [[kidul-kulon]], [[Armenia]] ing sisih [[kidul]] sarta [[Azerbaijan]] ing sisih [[wétan]]. Jembar wewengkon Georgia 69.700 km², lanthi pedunungpadunung 4,4 yuta jiwa (ora kalebu [[Abkhazia]] lan [[Ossetia Kidul]]), 84% saka gunggung pedunungpadunung arupa ètmis Georgia.
 
== Saarah ==
62.958

besutan