Sutan Syahrir: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 13 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2470857 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|predecessor2= [[R.A.A. Wiranatakusumah]]
|successor2 = [[Sudarsono]]
|office3 = Mentri Manca NegaraNagara Républik Indonésia|Mentri Manca NegaraNagara Indonésia
|order3 = 2
|term_start3 = [[14 November]] [[1945]]
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Groepsportret met leerlingen van de openbare Muloschool TMnr 60016264.jpg|thumb|left|250px|Sekolah MULO ing Medan (watara taun 1925)]]
 
Syahrir lair saka pasangan Mohammad Rasad gelar Maharaja Soetan bin Soetan Leman gelar Soetan Palindih lan Puti Siti Rabiah kang asalé saka [[Koto Gadang, IV Koto, Agam|Koto Gadang]], [[Kabupatèn Agam|Agam]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.biografitokohdunia.com/2011/02/biografi-biografi-sutan-syahrir.html www.biografitokohdunia.com]</ref> <ref name="indo"> [http://www.sutansjahrir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6 www.sutansjahrir.com]</ref> Bapak saka Syahrir njabat dadi penaséhat [[sultan Deli]] lan kepala jaksa (''landraad'') ing [[Kutha Medan|Medan]].<ref name="internet2"/> Syahrir seduluran tunggal bapak karo [[Rohana Kudus]], aktivis lan [[wartawan]] wadon kang misuwur.<ref name="internet2"/> Syahrir sekolah ana ing ([[ELS]]) lan sekolah menengah ([[MULO]]) paling apik ing Kutha Medan, lan mbetaheken kumpul karo wong Walanda lan buku-buku asing lan atusan novèl Walanda.<ref name="internet2"/> Mbengine Sutan ngamèn ing [[Hotel De Boer]] (saiki [[Hotel Natour Dharma Deli]]), hotèl khusus kanggo tamu-tamu kulit putih.<ref name="internet2"/>
 
== Akir urip ==
[[Kategori:Duta Besar Indonesia]]
[[Kategori:Menteri Dalam Negeri Indonesia]]
[[Kategori:Mentri Manca NegaraNagara Indonésia]]
[[Kategori:Tokoh saka Padangpanjang]]
62.943

besutan