Guatémala: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
'''Guatemala''' yaiku salah sawijining [[nagara]] ing [[Amerika Tengah]]. Ibu kuthané yaiku Guatemala.<ref>[http://syadiashare.com/nama-ibukota-nagara-di-dunia.html Nama Ibukota NegaraNagara di Dunia]</ref> Guatemala wewatesan karo [[Mèksiko]] ing seblah lor, [[Belize]] ing seblah kulon laut, [[Honduras]] lan [[Èl Savador]] ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala yaiku 14.280.596 lan jembar wilayahé 108.880&nbsp;km².<ref>[http://www2.jogjabelajar.org/modul/e-smartschool/pnu/008/guatemala.htm Guatemala]</ref>
 
== Cathetan Suku ==
63.857

besutan