Negeri Sembilan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (fixing dead links)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|| [[Menteri Besar]] || [[Mohamad bin Haji Hasan|YAB. Dato' Seri Utama Mohammad bin Haji Hassan]]
|-
|| [[Wilayah]] || 6,645 &nbsp;km<sup>2</sup>
|-
|| [[Penduduk]] {{br}}&nbsp;- Jumlah (2001) {{br}} || 878 500
|}
 
'''Negeri Sembilan''' utwa uga dikenal minangka ''Negeri Sembilan Darul Khusus'' iku salah siji negeri sing mbentuk [[Malaysia|Persekutuan Tanah Melayu (Malaysia)]]. NegaraNagara bagéan sing dumunung ing Semenanjung Malaysia iki wewatesan karo [[Selangor]] ing sisih lor, [[Pahang]] ing sisih wétan, [[Johor]] ing Kidul-Wétan, [[Malaka]] ing sisih kidul, lan Selat Malaka ing sisih kulon
 
 
== Dhaérah ==
* [[Rembau]]
* [[Seremban]]
* [[Tampin]]
 
Kutha utama ing negeri Negeri Sembilan ya iku [[Seri Menanti]], [[Seremban]], [[Port Dickson]], lan [[Nilai]]
{{Malaysia}}
 
[[Kategori:NegaraNagara bagéan ing Malaysia]]
[[Kategori:Negeri Sembilan| ]]
[[Kategori:Minangkabau]]
63.849

besutan