Koréa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
{{dablink|Iki artikel ngenani Korea sacara umum. Kanggo nagara Korea modhèrn pirsani [[Korea Lor]] lan [[Korea Kidul]].}}
 
'''Korea''' iku sawijining nagara sing biyèné manunggal sing ana ing [[Semenanjung Korea]] ing [[Asia Wétan]] (ing antarané [[Tiongkok]] lan [[Jepang]]). NegaraNagara iki kapisah dadi rong nagara — ''Républik Korea'' ([[Korea Kidul]]) lan ''Républik Rakyat Demokratik Korea'' ([[Korea Lor]]) sawisé [[Perang Donya II]] nalika taun [[1945]].
 
Korea Kidul banjur ngrembaka dadi nagara [[dhémokrasi|demokratis]] sauntara Korea Lor mawa haluan [[komunis]]. [[Gendéra Panunggalan]] Korea asring dipigunakaké kanggo mrepresentasikaké Korea nalika ajang olahraga internasional, nanging gendéra mau dudu arupa gendéra resmi kaloro nagara.
63.045

besutan