Pyongyang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
| pushpin_mapsize =
<!-- Location ------------------>
| subdivision_type = [[Daftar nagara di dunia|NegaraNagara]]
| subdivision_name = {{Flag|North Korea}}
| subdivision_type1 = [[Region di Korea|Region]]
'''P'yŏngyang''' iku [[ibu kutha]] [[Koréa Lor]] sing dumunung ing lor-kulon nagara iku, cedhak karo [[Kali Taedong]].
 
Ing taun 1993, gunggung pedunungpadunung Pyongyang ana 2.741.260 jiwa. Kutha iki sacara administratif sajajar karo pamaréntahan provinsi.
 
[[Gambar:Changwang Street in Pyongyang.jpg|thumb|200px|Jalan raya di Pyongyang]]
63.640

besutan