Luksemburg: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku sawijining nagara cilik ing [[Eropah]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. NegaraNagara iki awatesan karo [[Belgia]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. Ibu kutha nagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. Pedunungé ana
 
{{EU}}
63.134

besutan