Yudikatif: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Nyingkiraké sk:Súdnictvo (strong connection between (2) jv:Yudikatif and sk:Súdna moc))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
{{pulitik}}
'''Yudikatif''' utawa lembaga '''peradilan''', kuwiiku pérangan saka cawang kakuwasan sing dumadi saka [[hakim]], [[jeksa]] lan [[magistrat]] lan pejabat liyané sing dadi intiné lembaga peradilan, sing tugasé njejegaké hukum utawa [[undhang-undhang]].
 
== Delengen uga ==
 
== Pranala jaba ==
 
{{pulitik-stub}}
 
[[Kategori:Hukum]]
[[Kategori:Pulitik]]
 
 
{{pulitik-stub}}
63.045

besutan