Sudan: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
national_motto = Al-Nasr Lana ([[bahasa Arab]]: Kamenangan duweke kita) |
image_map = Sudan in its region (claimed).svg |
national_anthem = [[Nahnu Jundullah Jundulwathan]] ("Kita kuwiiku Pasukan Pangéran lan Lemah Kita") |
official_languages = [[basa Arab|Arab]] |
capital = [[Khartoum]] |
footnotes =
}}
'''Republik Sudan''' kuwiiku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep bagéyan saka [[Timur Tengah]]. Ibukuthané yakuwiyaiku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Republik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
* [[Darfur]]
* [[Konflik Darfur]]
* [[Daftar NegaraNagara]]
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
 
63.029

besutan