Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Geografi lan demografi: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4989706 (translate me))
c (→‎Geografi lan demografi: mbenakaké éjaan using AWB)
 
== Geografi lan demografi ==
Kecamatan iki dumunung ing koordinat antara 70 15’ 20’’ nganti 70 18’ 00’’ Lintang Kidul (LK) lan 1090 53’ 52” nganti 1090 59 52’’ Bujur Wétan (BW), leté watara 8 &nbsp;km saka ibukutha Kabupatèn Wanasaba lan 129 &nbsp;km saka ibukutha Provinsi Jawa Tengah (Semarang). Jembar wewengkon Kecamatan Garung 5.122,03 ha (512,20 &nbsp;km) utawa 0,05 % saka jembaré wewengkon Kabupatèn Wanasaba<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/garung/8kelompokdata.pdf Wanasaba dalam angka]</ref>. Komposisi tata guna lahan arupa lahan sawah 288,76 ha (5,64 %), tanah garing 3.635,62 ha (70,98 %), alas negara 841,11 ha (16,42 %), Perkebunan NegaraNagara/swasta 109,45 ha (2,14 %) lan lahan liya 247,09 ha (4,82 %).
 
Cacahing pedunungpadunung taun ana 2008 50.363 jiwa lan ing taun 2009 ngalami penambahan dadi 51.384 jiwa utawa tuwuh watara 1.02 %/taun.
 
== Désa-Désa ==
63.848

besutan