Powiat Maków: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 19 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q743873 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Maków''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[provinsi Mazowia]] lan nduwé pedunungpadunung 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Mazowia]]
62.944

besutan