Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|pushpin_map =
|coordinates_region = ID
|subdivision_type = NegaraNagara
|subdivision_name = [[Indonesia]]
|subdivision_type1 = Provinsi
|kecamatan = 21
|kelurahan = 26
|desadésa = 279
|timezone = [[WIB]]
|utc_offset = +7
 
== Pemerentahan ==
Kabupaten Panaraga ketata saking 21 [[kecamatan]], 305 [[desadésa]] lan [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kabupaten iki yaiku:
*[[Kecamatan Babadan, Panaraga|Kecamatan Babadan]]
*[[Kecamatan Badegan, Panaraga|Kecamatan Badegan]]
 
== Pedunung ==
Jumlah pedunungpadunung kabupatèn Panaraga ing Sensus penduduk tahun 2010 yaiku 855.281 jiwa.<ref name="penduduk">[http://www.bps.go.id/aboutus.php?sp=0&kota=35 Tabel Hasil Sensus Penduduk 2010 Provinsi JAWA TIMUR], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
Sejarah Pedunung kabupatèn Panaraga saka tahun 1980 yaiku;
{| class="wikitable" style="font-size:90%;width:70%;border:0px;text-align:center;line-height:120%;"
! style="background: #FFFFFF; color:#000080;" | 2010
|- Align="center"
! style="background: #FFEBCD; color: #000080" height="17" | Jumlah pedunungpadunung
| style="background: #FFFFFF; color: black;" | 783.356
| style="background: #FFFFFF; color: black;" | 837.055
|}
=== Agama ===
Agama sing dianut pedunungpadunung kabupatèn Panaraga saka data Bappeda Jawa Timur ing tahun 2009 yaiku<ref name="bappeda">[http://bappeda.jatimprov.go.id/bappeda/wp-content/uploads/format-data-kab-kota/kab-ponorogo-2011.xls Profil Daerah Kabupaten/Kota di Jawa Timur Tahun 2007 - 2011], diakses tanggal 19 Juli 2011.</ref>:
* [[Islam]] 99,42%
* [[Katolik]] 0.31%
*{{id}}[http://www.ponorogo.go.id Situs Web Resmi]
*{{id}}[http://ponorogozone.com Situs Komunitas Online Ponorogo]
 
 
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Timur]]
63.083

besutan