Segara Adriatik: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Adriatic_Sea.jpg|thumb|400px|right|Segara Adriatik<br />''Sumber:'' [[NASA]]]]
 
'''Segara Adriatik''' kuwiiku bagéan saka [[Segara Tengah|Segara Mediterania]] kang misahaké [[Semenanjung Apennine]] (Italia) saka [[Semenanjung Balkan]] lan [[Pagunungan Apennine]] saka [[Alpen Dinarik]] lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.
 
Pesisir kulon yakuwiyaiku [[Italia]], lan pesisir wétan ana sawetara nagara, yaiku, [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Montenegro]], lan [[Albania]].
 
== Delengen uga ==
63.801

besutan