Polinésia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 83 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q35942 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Pacific Culture Areas.jpg|thumb|right|300px|Peta Polynesia ing [[Samudra Pasifik]].]]
 
'''Polinésia''' (saka [[basa Yunani]]: πολύς ''akèh'', νῆσος ''pulo'') kuwiiku bagéyan saka tlatah [[Oséania]], dumadi saka grup kapuloan luwih saka 1.000 kapuloan sing kasebar ing [[Samudra Pasifik]] tengah lan kidul.
 
== Pranala njaba ==
 
{{Tlatah ing donya}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Geografi Oséania]]
[[Kategori:Polinésia| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
63.841

besutan