Titik umob: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
(saka id)
 
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Titik umob''' kuwiiku suhu ([[temperatur]]) nalika sawijining zat [[cair]] bakal umob lan owah rupa dadi [[uap]]
 
Titik umob dipengaruhi uga déning tekanan [[udhara]], tegesé saya gedhé tekanan udhara saya dhuwur titik umobé zat cair kasebut. Ing tekanan lan temperatur udhara standar(76 cmHg, 25º °C) titik umob banyu yakuwiyaiku 100º °C
 
== Delengen uga ==
* [[Titik lebur]]
* [[Titik beku]]
 
 
{{fisika-stub}}
62.864

besutan