Lobamba: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:SZ-Lobamba.png|thumb|right|Lokasi Lobamba ing Swaziland]]
'''Lobamba''' kuwiiku [[ibukutha]] tradisional lan legislatif [[Swaziland]], panggonan kantor Parlemèn lan uga [[Ntombi saka Swaziland|Queen Mother]]. Kutha iki dumunung ing sisih kulon nagara, ing lembah [[Ezulwini]], 16 km saka [[Mbabane]], lan dumunung ana ing in distrik [[Hhohho]]. Cacahing pedunungpadunung watara 5,800 jiwa.
<!--
Lobamba is famous for two ceremonies: the [[Reed Dance]], celebrated in August and September in honour of the Queen Mother, and the [[Incwala Kingship]], in December and January in honour of the King. These ceremonies include dancing, singing, and celebrations with traditional attire.
63.840

besutan