Samoa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Samoa''' (biyèn diarani '''Samoa Jerman''' saka 1900-1914, '''Samoa Kuon''' nganti 1997), kuwiiku sawijiné [[nagara]] [[kapuloan]] ing [[Samudra Pasifik]] bagéyan kidul kang dumadi saka 2 pulo utama lan 7 pulo cilik. Dunungé watara setengah lelungan saka [[Selandia Anyar]] menyang [[Hawaii]].
 
== Pamérangan administratif ==
63.849

besutan